Rhododendrons

They flourish
When someone recalls me,
When someone sends me a letter
And I find them in bloom
Like a friendship revived,
Like a long-abandoned conversation.
I recollect beautiful faces of my friends
Years after our first talks
And pray for them.
Rhododendrons
Are always in bloom.


Рецензии