Вiн для мене - усе!
Так про мене піклується Бог!
Посилає усе необхідне щодня ,
Проявляє постійно любов!
Через Слово Святе промовляє мені,
Потішає , як серце болить.
Обережно веде по стежині земній,
Він зі мною завжди, кожну мить.
Як впаду - підійме! Як втомлюсь - понесе ,
Не лишить , як нависне гроза …
Він - мій Друг і Отець! Він для мене - усе!
З Ним ввійду у святі небеса !
~ДЛВ~
09.02.2022
Свидетельство о публикации №122020905609