Зайчик та зима

** ** **
Вранці  вийшов  зайчик з  хати,
Та не зміг свій  ліс  впізнати!

Де ж поділися пеньки?
Білі  всі  чомусь  гілки,

І в мереживо  з сніжинок
Одяглись  ряди ялинок!

Стало  в  лісі  так святково  -
Зайчик аж  завмер  від  того.

Озирнувся на  всі боки –
Скрізь  лежать  сніги  глибокі.

І стежок  ніде  нема…
О - он  вона  яка –
зи - ма !!!

Придивився  він  до  себе:
"Шубку  теж  змінити  треба,

Бо  не   буде  ж  він  сіренький,
Коли  все  навкруг  біленьке!"

Та  й  побіг  мерщій  до хати
Нову   шубку  діставати.
* * *

 Людмила  Калашнікова – Варавко.

Кн, * Зимова   карусель*
(фото нет)


Рецензии
Ой, как здорово!!!
Замечательный стих!!!

Валентина Чмырева4   23.02.2022 23:06     Заявить о нарушении
Спасибо вам, Валюша.
Рада, что понравился.
Благословений вам и вдохновения .

Людмила Калашникова -Варавко   25.02.2022 13:43   Заявить о нарушении
На это произведение написано 12 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.