Лiто в груднi

Бліндажі покриті всі в горах,
Мертвих байдужих очей,
В пилу ми тонем в гидотах,
За ніщо, тишина вічних ночей.

Обіцяні, бажані, плекані мріями,
Море любові, паради, майбутнє,
Натомість зіниці вкриваються віями,
Вранці побачимo літо ми в грудні.

Наче на сонці після ночі роса,
Змеркає чуття, втікає в небо вода,
Відчиняються двері, чекаєм кінця,
Вверх за водою, мрем за вождя.


Рецензии