Пресвята Богородиця в образах!
Всецариця… - Небесна!!!
Почаївська…, Мгарська…,
Державна…, Знамення…,
Чаша... та Чрево, на віки, – Блаженне!
Чернігівська…, ще й Святогірська…,
Пісчанська…, Іверська… і Охтирська…,
Монахам - Ігуменя Монастирська!
Володимирська…, Мінська…, Смоленська,
Волинська і Києво-Печерська!
Оранта…, Успіння …, Покров…,
Там..., де Мати над Сином - ридає...,
Омофором Своїм, як щитом, християн захищає!
І людські всі гріхи…,
На себе, як стріли …,
На серце… - приймає!
Благодатне Небо…, Свята Купина…,
Живе Джерело!
А в нім чиста…, криштальна вода….
14 жовтня, 2019 рік
Свидетельство о публикации №122020807479