Навука
Я любіла рубаць дровы.
Не здаровы, не жаночы,
Гэта вельмі відавочна.
У сваю удачу вера,
Раз схапілась за сякеру,
Секануць толькі пасьпела —
Трэска ў вока паляцела.
Выратаваў доўгі нос —
Велькі гуз на ім узрос.
Ўмомант выспеў прынцып новы —
Нельга бабе рубаць дровы!
Каб зноў таго не адбылося,
Запісалася на носе.
#жыццёваямудрасць #вопыт #быцьжанчынай #ведайсваюролю #навука #табу #бабыдуры
Свидетельство о публикации №122020801205