Вiн шукав у жiнцi фiлософiю
Випестив думками кожен крок.
Оду склав її манкому профілю.
Звав її найкращою з жінок.
Перебрав на себе все болящеє.
З-під негоди виніс на руках.
Він шукав у жінці те найкращеє,
що любов знаходить у жінках.
Він віддав себе їй до краплиночки.
А вона одного злого дня
не знайшла для нього ні хвилиночки,
і за мить любов дісталась дна.
...Та хіба ж буває так, спитаєте?
Так буває, він це пережив.
Ви колись цю розповідь згадаєте,
хто любив, та раптом розлюбив...
Свидетельство о публикации №122020708862
Выпита любовь до дна и послевкусия не ощущается.
Елена Транковская 08.02.2022 17:14 Заявить о нарушении