Фаелмаен, пыхцыл мит хауди арваей заеххмае
Ныппырх и заеххыл урс пырд къуымбилау.
Куы-иу ныззылди дымгаейаен йае уадаей,
Куы та аерхуыссыд урсхъуын гауызау.
Цыдтаен сындаеггай митаей хаст фаендагыл,
Аердзы нывтаей мае заердае райгонд уыд.
Фаелае уаеддаер аенаехъаен заеххы цъарыл
Мае фаерстытаен аембаргае дзуапп нае уыд.
Каей хъаебысы даехицаен уат ссардтай ?
Каей уарзтаей ныр ды хъарм каеныс дае уд?
Каемаен цымае дае заердае цинаен радтай?
Каей тавы ныр дае тынирд мидбылхудт?
Свидетельство о публикации №122020704313