Чекаю весну

Роде мій единий, що це за дива
Спочатку цвів підсніжник,
А тепер прийшла зима.
Прийшла приковиляла снігом замела наче з будуна
Прокинулась згадала, що вона зима...
А я весну чекала надіею жила,
І ластівку згадала у небо зазира.
Приходь Весно благаю!
Я всеодно чекаю...
6. 02. 2020.


Рецензии