Дотик

Крапка-тире-знову крапка.
Крапля-пожежа-знов крапля.
Встали-прокинулись-далі
Ми чимчикуєм онлайн.

Крапка-нагода-пригода,
Доля-краса-знов негода,
Цирк циркулює бентежно,
Небо над нами безмежне...

Такт-нетактовно-і в пристрасть
Падаєм, ніби в ігристе.
Доля - така невзаємна,
Але напрочуд об'ємна.

Ніжні листи забракують кур'єри,
І невимовні між нами бар'єри,
Гіперосмія нової кар'єри,
Кратери неба та сонні вольєри...

Крапка-тире-знову сльози,
Чисті, мов вранішні іскри.
Площа - і пам'ятник в позі
Вічного сомнамбулізму.

Крапка-сказати-забути,
Серце розтявши ущент,
Дотик зі смаком цикути -
Це доленосний момент.


Рецензии