знов виникають тiнi предкiв, що забутi

          відгук на пісню https://pisni.ua/alina-pash-tini-zabutykh-predkiv


Пусті слова,
          навмисне кинута полова,
Де популізм
          на недосяжній висоті,
І плаче українська
          рідна мова,
Бо серце
          захлинається в крові.

Дюма писав
          лише пригодницькі романи,
А от Шевченко
          прославляв народ…
Хто більше
          заслуговує пошани?
Кому від Бога
          більше нагород?               

Письменників
          з’єднати в купі просто,
Та гострий розум
          відмітає цей набір,
Бо дуже різного
          їх твори зросту,
В Європі
          не псують даремно зір.

Знов виникають
          тіні предків, що забуті,
І до свободи
          доторкається душа,
І ми, цінуючи
          досягнення здобуті,
П’ємо за щастя
          келих доброго вина!



Київ


Рецензии