Сто дорiг
Пісню можна послухати ха посиланням:
https://www.youtube.com/watch?v=D9n_AP_IfVE&ab
1к.
Сто шляхів, по яких я пройшла…
І стежок, по яких я блукала.
Все одно мою мрію плекали,
Зустріч буде, коли прийде час…
Сто доріг то є доля моя,
Було щастя i були перепони,
Але йшла світ за очі невтомно,
І дивилася в очі життя…
ПРИСПІВ:
Маю і не маю
Знаю і не знаю:
Мрія знов зі мною,
І любов і доля.
Мрію і не мрію,
Вірю і не вірю.
Вічність в очі світить,
Сяють щастя миті.
2к.
Сто разів в прірву падала вниз
І втрачала назавжди надію,
В те, що десь спантеличена мрія
Жде мене та сховалась від криз.
Сто частин – серце бите, мов скло,
Віддзеркалить уламки ілюзій.
Та життя після горя і струсів -
Піднімає, щоб щастя жило.
Текст створений під час праці у лавах Національного українського радіо
2000 році.
Пісня записана 5.02.2022.
Свидетельство о публикации №122020602944