Lа Fenice
.
Перехрестя. Дванадцять. Північна хвилина
Бажання любові до скону. Родина
КолінопреклОненний дотик. Сум'яття
Ми всі вибачаємося за Прокляття
.
Плетемо Прощення у Сонячне Коло
Потай, як на сповіді. В тиші. Ми - соло
Але ж відчайдушне шаленство проЖити
Повітряно. Всмак. Просто неба. КружиТИ
.
В проМові Скарлатті вчувається дотик
Отриманий відгук. Божествений портик
Потрійна мереживна доля Саванни
Колодязні рими. МармУрові ванни
.
Спливають тортури з Душі немов вОда
Таке... Набувати лихе... Наша кода
Чуття втаємничене рветься назовні
(Тремтіло взнаки Тобі. Напередодні)
.
І так миготіло. Палало свічками
Що навіть Павсаній постав перед Нами
Але дістаємо з кишень свою Лєту
І кришемо дурість, змиваючи псвевДУ...
.
Цибульне знаряддя жуєм молитовно
І, овва, розвиднілось Небо. Коштовно-
Нічний діамант. Безумовно-вінчальний
Мов дар до оновлення. В сон зазивальний
.
То є той сьогодншнє-вранішній Дотик
Душі сповідальне. М'який вербоКотик
Ласкаве створіння Природи і Бога
У вимірах Вишніх очищення тога
.
©Еріка Маркон
19.01.22
Свидетельство о публикации №122020500526