Памяти Человека Большой души...

Два роки гіркоти і суму...
Жорстокий вирок для життя...
Він радість боляче знеструмив,
Забрав Тебе без вороття...

Найтяжче Олечкам, Максиму...
Не чують кроків... в самоті,
Не відчувають рук, їх стимул,
Що ніжно обіймали при житті...

Твоя позиція життєва
Ще залишається зразком,
Завжди реакція миттєва
Звучала чітко і без ком.

Твої поради серед ночі,
Коли, рятуючи мене,
Ти говорив: "Це Бог так хоче,
Щоб ти жила ще...біль мине..."

...Нам посміхаєшся на фото,
Яке вкарбоване в граніт...
Ти будеш з нами довго, доти,
Поки і наш зітреться слід...


Рецензии