Ранок

Рожеві хмари
Падають в безодню,
Такі фанфари
Сяяли сьогодні.

Нове світання,
Радість невичерпна,
Живе кохання,
Щастя  нестерпним.

Таких традицій
Загадкова ланка,
Усіх амбіцій
Дивна колиханка,

Птахи співають
У щасливім небі,
Висока пам'ять
Золотих артерій.

Співай далеко,
Аж за небокраєм,
Летять лелеки -
Неозора зграя.


Рецензии