Дед, унук i фэйсбук

Не гуляе з дзедам ўнук,
Іншы у яго сябрук.
Надта не хапае часу
Ім убачыцца сам-нАсам.

Чым заняты моцна гэтак
З дня на дзень унук-падлетак?
Быццам бы даволі волі,
Як няма заняткаў у школе!

Кінуў лыжы і канькі,
Лад вядзе жыцця такі:
І зімой, і душным летам
Ён сябруе з інтэрнэтам.

Скраў адлегласць наўзнарок ;
Унук зрабіў насустрач крок.
Узмацніць хапіла такту
Сацыяльныя кантакты.

Нездарма дзядулю ўнук
Навучыў глядзець фейсбук.
І цяпер дзядуля ўнуку
Шле вітанне па фэйсбуку.

#детство #дети #внуки #семья #любовь #дружба #компьютеридети #проблемысемьи #связьпоколений #счастье


Рецензии