Темно вночi

Темно вночі,
В двері стукає втома,
Тримаю ключі,
Ще мить - і я вдома.

З тобою в словах
Сплітаю обійми,
В чужих головах -
Зашифровані рими.

Темно вночі,
В двері стукає втома,
Тримаю ключі,
Ще мить - і я вдома.

З тобою у танці
Легкі та невпинні,
Прокинемось вранці
Мов дві половини.

Темно вночі,
В двері стукає втома,
Тримаю ключі,
Ще мить - і я вдома.

З тобою у світлі
Забутих гармоній,
Я хочу злетіти
Під звуки симфоній.


Темно вночі,
В двері стукає втома,
Тримаю ключі,
Ще мить - і я вдома.

З тобою під небом
Живим та яскравим,
Не бачу без тебе
Всі лінії й барви.


Рецензии