В день рождения однокласснице

Хай душу звеселить сніжок пухнастий,
Який так щедро сипле за вікном!
Хай стук у двері роздається часто,
Св*ятковий настрій буде за столом!

Бажаю тобі, Галочко, здоров*я,
А далі те, захочеш що сама!
Давно вже, твоє рідне подніпров*я,
Пишається тобою не дарма!

Авторитет його ти збагатила,
Бо більш як півстоліття вчила ти
Його дітей! Багато з них — світила,
Які в майбутнє зводили мости!

Нехай сьогодні привітають друзі,
Любимі діточки й онуки,
Знайомі. що живуть в окрузі,
Щоб віддали тепло тобі їх руки!


Рецензии