Мы каханне сваё марозiлi

Мы каханне сваё марозілі,
Тапілі ў чорным возеры,
Гублялі ў цёмным лесе,
Не чакалі, што ўваскрэсне
Пажарам цюльпанаў
На белым снезе.

9.03.2006


Фото: опубликовано в Facebook в группе razukrasim.svoy.mir


Рецензии