ФНКА Белоруссов России

ФНКА Беларусаў Рacii

Ой, дарагія сябры, калегі,
Як бярозанькі побегi.
Беларусаў ўсей Русі,
Ў ФНКА ты запрасi.

Дружны брацкі наш народ,
Сустрэць рады круглы год.
Як Вялікая краіна,
Мы сям'я адзіная.
(03.02.2022 г. (В. Пивоварцева)


Рецензии