Formula politenes 101 -17

                Formula  politenes 101

     Formula         politenes   Good Morning  Afternoon   Evening
     ФОмаМЮЛА        полайТеНЕС  Гууд Моонинн  Аафтенуун   Иивнинн

 How  Life to Day    Fine and how a you?  Very well thank you?    Not to well
 Хау  Лайф то Дей    Файн янд хау а  ю?   Вэри вэл  сэнк  ю?      Нот ту вэл

 I am all Right  Not tо bad  After so.  It is so.  How are you Mr  Mrs  Sir  Miss
 Ай ям ол Райт   Нот ту бяд  Аафта соу. Ит из соу. Хау аар ю миста Мисиз Се  Мис

Look who here! This is small World. Fine more ten!. With pleasure.As it wa&?
 Луук ху  хиа!   Зис  из смоол вёёлд.  Файн моо  тэн.   Виз  плеже.Яз ит вяз?


Нallo Jon.I glad nice meet again.  i miss to you.  Hallo everibody.  Let be me.
Халоу Джон Ай глзд найс миит агєн. Фй мис ту ю.    Халоу єврибоди.   Лет би ми.

My best regard your Wife, (Husband, Son, Daugher, Brother, Sister, Сhild,
Май бест ригад ёё    Уайс, (Хазбэнд, Сан, Доота,   Бразэ,  Систз,  Чайдд,

 Children, Friend, Playfellow
 Чайддрн,    Френд,  Плейфэло.

Let

Dont worry (disturb, trouble).  I keepto long.  You flatter to me/  Im sorry.
Донт вори  (дистёёб трибл).     Ай киип ту лонг. Ю  флята ту ме.    Айм сори.

Pass congratlation with Success.  Let to introduse recomend with Mister Grant.
Паас конгратулейшен уиз саксес.   Лет ту интрадююс рекаменд виз  миста  Грант.

We talked ( argued, sat,  dealt) with him. In other words/ To tell the Truth.
Ве тоокед ( аагююдб сят.  делт ) виз  хим. Ин аза   вёёдс. Ту тел  зе  Труус.

I  am afreid, I am up. It is nice to meeting with you. You same Let. It is said.
Ай ям афраид, Ай яь ап. Ит из найс ту миитинн уиз ю.И Вам того же.Говорят.слухи.

I suggest ( propose, offer, move, ) to drink to Heal, Success, Friendshaft,
Ай саджест  пропоуз  офа,   муув    ту дринк ту хиил, саксес,  френдшафт, 
 

New Year, clean Air, our Earth, ease Earning, happy Jouneyr
нью Йеа,  кдинн еа,  ауа ёёс,   ииз  ёёнинз,  хzпи  джёёни.

Let talken, agreable, nice, recur ( reciprokul, politic, not dull,about duly /
лет тоокн   огриэбл,  найс, реку,   рисипрокол, политик, нот дал, эбаут дююли

How Thinges go es it?  I afreid can`t.  No thenk yua. Have good Time, nice trip
Хау Синнс  гоу из ит?  АЙ афрейт кант.  Нот сенк ю.   Хяв  гууд тайм. найс трип

Wнere do your Work?  What is your work?  Thank you for Supper (Your good Wish).
Уэа   ду ёё    Вёёк?  Уот  из ёё  вёёк?  Сэнк  юю  fоо Сара    (ёё  гууд Виш)

I be had surprised, astonish. All is fine, thеnk you. Not act out of spleen                               
Ай би хяд сапрайзд,  астониш.  Ол  из файн  сэнк  юю.  Нот якт аут ов сплиин.               



.


Рецензии