Любов

Все починається, з  любові,
Любов, народжує нове життя,
Любов, то новий потік крові,
Любов, дорога в світле майбуття.   

Любов цю, треба  відшукати,
Та зберегти на все життя,
Любов, потрібно зберігати,
Від всього зла,незгод та небуття,

Любов, дарує  мені  крила,
Та підійма в високі небеса,
Любов, це Вища Божа сила,
Любов це щастя, вірність та краса!

Любов до тебе сильну маю
На відсіч бідам та рокам
Любов свою у серці я плекаю
Свого кохання я  нікому  не відам

Автор Широков А. А.
Со автор Трач Ирина  01,02, 2022 г Киев Львов Украина.


Рецензии