ВКУС КОФЕ

ДОДАМ ДО КАВИ НІЖНОСТІ ШМАТОЧОК.
НУ ЯК ТОБІ СМАКУЄ НА СНІДАНОК?
СКУШТУЙ ЦІЛЮЩОЇ ХОЧА Б КОВТОЧОК.
ТАКИМ ЧАРІВНИМ БУДЕ І ТВІЙ РАНОК.
ЧЕКАТИМУ У ВІДПОВІДЬ ЦІЛУНКІВ,
ОБІЙМІВ НІЖНИХ,НЕМОВ ПІР"Я ПТАХА.
ПОДЯКИ НЕ ЖАДАЮ ЧИ ДАРУНКІВ.
І ВЕЧОРІВ ЧЕКАТИМУ БЕЗ СТРАХУ.
А ПОТІМ ЗНОВУ КАВА І РОЗЛУКА.
 ЖИТТЯ БІЖИТЬ ВПЕРЕД У КРУГОВЕРТІ.
ЩЕ КІЛЬКА ДИВНИХ  КАДРІВ-І РОЗПУКА.
ЩОДНЯ НАС НАБЛИЖАЄ ВЖЕ ДО СМЕРТІ.
ЦІНУЙ ЖИТТЯ,ВОНО ЯК ФЕЙЄРВЕРКИ.
ОДНА ХВИЛИНА-І ЗАТИХЛО.ПРИКРО!
ПУСТЕ ЖИТТЯ-ЦЕ ІНТЕРНЕТНІ ФЕЙКИ.
А ПОВНОКРОВНЕ В ВСЕСВІТІ НЕ ЗНИКНЕ.


Рецензии