Свято для пташок

**  **  **
Вчора  Вова  і  Віталік
Годівничку  майстрували,
Увесь  вечір  біля  неї
Вдвох  старанно працювали.

Ось  вона  уже  й  готова.
Зернят  всипали, пшенички,
Почепили  на  черешні,
І  клюють  собі  синички.

А  злетілось  їх  багато,
І  усі  такі  голодні !
" Це  для  вас,  синички, свято
Влаштували  ми сьогодні."

Підлетів  іще  горобчик :
"Залишіть  мені  хоч трішки !
Я  стрибав  в  снігу холоднім,
Не  знайшов  там  навіть кришки..."

Усміхнувсь  Віталик  Вові :
" Знов  роботу  будем мати -
Для  горобчиків  їдальню
Ще  потрібно  збудувати".

Людмила  Калашнікова-  Варавко
Кн." Зимова  карусель"
( Фото нет)


Рецензии
Очень хорошее позитивное стихотворение.Понравилось.
С уважением Людмила.

Людмила Васильева Луцко   10.02.2022 10:45     Заявить о нарушении
Благодарю Вас,Людочка.
Благословений вам!
С УВ.Л.К- В

Людмила Калашникова -Варавко   10.02.2022 14:06   Заявить о нарушении