Н чого вже не стриму мене!

Негайно якось посивіли скроні.
Я їду у останньому вагоні.
Життя своє залишу на пероні.
Надія є почати все з нуля!

Але мені де ж взяти знову сили,
Щоб чорними зробити  скроні сиві,
Щоб повернуть назад всі миті милі,
I щоб життя цвіло, як Божий рай?

А як поміркувати- не багато...
То це і є моє життя, - як свято...
Бо в мене є, чого хотіла мати.
І розумію, що жила я не дарма.

Я тільки зараз миттю зрозуміла:
Свої я можу розпрямити  крила!
Щоб підняла за обрій мене сила.
Нічого бо не стримує мене!
29.01.22.13.18


Рецензии