Вiдпусти.. пiсня
Забери з серця мого своє кохання
Не сліпа душа,що жила тобою
Знала я, що твоє серце не зі мною
Не вільна я
Думки до тебе та почуття
Не вільна я , хоч не чужа та I не твоя
Про це ніколи і нікому я не скажу
Яке я світло в серці сбережу .
Як сухі піски мови всі твої
Iзахоплює їх вітер ніби пелюстки
Я благаю ніч зупинити мить
Де схилилась вічність,
Щоб кохання захистить.
Свидетельство о публикации №122012906389