15 лет вместе

15 РОКІВ РАЗОМ.
ЯК ЧАСТО ХОЧЕТЬСЯ МОВЧАТИ
І СЛІВ  НА ВІТРІ НЕ ГУБИТИ.
БЕЗ СЛІВ ХОТІЛОСЯ  БИ  ЗНАТИ,
ЩО ТИ ПРОДОВЖУЄШ ЛЮБИТИ.
ЛИШ ВЧИНКАМИ ДОВЕСТИ МОЖНА,
НАСКІЛЬКИ НІЖНІСТЮ  ПРОЙНЯВСЯ.
ЛЮБОВ ІЗ НІЖНІСТЮ ТОТОЖНА.
НЕ ГОВОРИ. НЕ ВІДЦУРАЙСЯ.
ЩОБИ ЖИТТЯ БЕЗ МЕНЕ -МУКА.
НА СТОРОНІ * НЕ ЗНАТИ ВТІХИ.
 ГІРКА НА ДВОХ ОДНА РОЗЛУКА.
ДОВІКУ В ПАРІ НАМ ПРОЖИТИ.
ПРОЖИТИЙ 1-Й РІК В ПОПІВЦІ -І Я ЗАХВОРІЛА.
ЦЕ БУВ  ГАРНИЙ ЛИШЕ ОДИН РІК.
 АЛЕ ХВОРОЇ ТИ ВЖЕ НЕ КИНУВ ДАЛІ...


Рецензии