Запах метеолов

ШЛЕЙФ МАТІОЛІВ ПОДИХ ЗУПИНЯЄ
ЯКИЙ ПАРФУМ! АЖ МЛОСНО  ПОРЯД З НИМ.
(РЯДОЧКІВ П"ЯТЬ,ЩО ВИРОСЛИ ЗА ТИНОМ)-,
ВСІХ ПЕРЕХОЖИХ ЩЕДРО ПРИГОЩАЄ.
БАТЬКІВСЬКУ ХАТУ ЗРАЗУ НАГАДАЄ,
БО КОЖНА МАМА ЇХ ЗАВЖДИ САДИЛА.
СЛЬОЗАМИ Я РЯДОЧКИ ОКРОПИЛА,
БО Й  МОЯ  МАМА КРЕВНО ЇХ ЛЮБИЛА.
ВОДИЧКОЮ ЇХ  ЗРАНКУ НАПУВАЛА:
НЕХАЙ РОСТУТЬ РОЗКІШНИМИ СУЦВІТТЯ..
 РОЗУМНО ЇХ І ЩИРО ДОГЛЯДАЛА.
ЇМ НЕ СТРАШНЕ ЯРИЛОВЕ СТРАХІТТЯ..
ПОЛИЙТЕ РАНКОМ СИТНО ЇХ ВОДОЮ.
ХВИЛИНОК ЧЕРЕЗ ДЕСЯТЬ ПОВТОРІТЬ.
А ВЕЧОРОМ ШЛЕЙФ  ПАХОЩІВ З СОБОЮ
ЯК ПОДАРУНОК, ГІДНО ПРОНЕСІТЬ
А ХОЧЕТЕ,ЩОБ  ПОСТОЯЛИ В БАНЦІ?
(СІЯТИМУТЬ ВІД ЩАСТЯ ЇХНІ ЛИЧКА)
ЗІРВІТЬ ЇХ  ІЗ КОРІНЧИКАМИ ВРАНЦІ.
НЕ ЗАБУВАЙТЕ ПІДЛИВАТЬ ВОДИЧКИ-
ЇХ ВЕЧОРОМ НЕ ТРЕБА ПОЛИВАТИ.,
БО ВЕЧОРАМИ ЛЮБЛЯТЬ ДИВУВАТИ


Рецензии