Моё прошлое со мной
ВОНО МЕНЕ ЧАСТЕНЬКО ТАКИ ГРІЄ.
ДИТИНСТВО,ЮНІСТЬ-СЕРЦЕ У ВОГНІ.
І ПРИГЛУШИТЬ НІЩО ЙОГО НЕ ВМІЄ.
НОВІ ЗВ"ЯЗКИ ХАЙ НАДБУДУЄ МОЗОК,
СТАРИХ ЖЕ ВІН НІКУДИ НЕ ПОДІНЕ.
МИНУЛЕ-ЦЕ ЖИТТЯ ЛЮДИНИ,ПРОЗА,
І НЕ СТИРАЄТЬСЯ,ВОНО НАДІЙНЕ.
РЕСУРС ДЛЯ НАСТРОЮ,ПРОДОВЖЕННЯ СЕБЕ
З ТОГО КРАСИВОГО,ЩО У МЕНІ ЛИШИЛОСЬ.
ДЛЯ МОТИВАЦІЇ ПОНОВЛЕННЯ ЯСНЕ
Й МАЙБУТНЬОГО В НАС МРІЇ ЗАРОДИЛИСЬ.
НАДАЙТЕ СИЛИ,ЩОБ ЗДІЙСНИЛИСЬ МРІЇ
НАТХНЕННЯМ,НАСТРОЄМ І ДОБРОТОЮ.
СУБСТАНЦІЯ ФІЗИЧНА В МОЗКУ ЗРІЄ
І ДОЗРІВАЄ РАЗОМ ІЗ ТОБОЮ.
СВОЄЇ ПРОДУКТИВНОСТІ ВСІ КУРСИ
І ПОШУК МОТИВАЦІЇ ДЛЯ МРІЇ
ЧЕРПАЙТЕ З ГАРНИХ СПОГАДІВ РЕСУРСИ.
ВОНИ ЗДІЙСНЯТЬСЯ З ВІРОЮ В НАДІЇ.
КОЛИ ТИ ЦІЛІСНИЙ І ГАРМОНІЙНИЙ,
КОЛИ ТИ РОЗУМІЄШ,ЧОГО ПРАГНЕШ.
КОЛИ З СОБОЮ ТИ ПРЯМОЛІНІЙНИЙ.
ТОДІ І МРІЙ СВОЇХ В ЖИТТІ ДОСЯГНЕШ.
ЗА ПРОЗОЮ Tanya Zinchenko
Свидетельство о публикации №122012808929