Любите

НЕ ВАРТО ДУМАТИ БАГАТО,
А ПРОСТО ЖИТИ,БО ЦЕ СВЯТО.
УСЕ,ЩО ЗАХОВАВ ДЛЯ СЕБЕ,
КОХАНОМУ ВІДДАТИ ТРЕБА.
ПРО СЕБЕ ТЕЖ НЕ ЗАБУВАЙТЕ,
НЕ ГОВОРІТЬ,А ПРОЯВЛЯЙТ
                ***
- ЩО Є ЛЮБОВ?-СПИТАЮ У ЗІРОК.
ВОНИ ЛУКАВО З НЕБА ПОГЛЯДАЮТЬ.
-ЛЮБОВ-ЦЕ ВІРА (ТО У СЕРЦІ БОГ)
КОХАНІ З НЕЮ ДО ЗІРОК ЛІТАЮТЬ.


Рецензии