Об идеалах
ІДЕАЛЬНИМ Й МІСЯЦЬ НЕ БУВАЄ:
КРАТЕРІВ ЧИМАЛО ТАМ ДРІМАЄ.
МОРЕ ТЕЖ НЕ ДУЖЕ НАДИХАЄ :
ТЕМІНЬ В ГЛИБИНІ НАС ЗУСТРІЧАЄ.
НЕБО ТЕЖ ТО ЧИСТЕ І БЕЗМЕЖНЕ,
ТО ЗА БЛИСКАВКОЮ ЗРАЗУ ЩЕЗНЕ.
РЕЧІ ТЕЖ БУВАЮТЬ ОСОБЛИВІ.
ХОЧ НЕ ІДЕАЛЬНІ,ТА ЛЮБИМІ.
ВИБИРАЙТЕ ЖІНКУ Й ЧОЛОВІКА
НЕ ДЛЯ ІДЕАЛУ,А ДОВІКУ.
БУТИ ІДЕАЛЬНИМИ ДЛЯ КОГО?
ВИ ЖИВІТЬ ДЛЯ СЕБЕ,РАДИ БОГА!
ДОГОДЖАТИ ІНШИМ НЕ СТАРАЙТЕСЬ.
ЖИТЬ ДЛЯ СЕБЕ ПРОСТО НАМАГАЙТЕСЬ.
Свидетельство о публикации №122012808540