Хрустальная красота

З"ЄДНАЛАСЯ РАНКОВА ТИША
ІЗ КРИШТАЛЕВОЮ КРАСОЮ.
ВДИХАЮ Я ПОВІТРЯ СВІЖЕ,
ТА СЕРЦЯ ВМИТЬ НЕ ЗАСПОКОЮ.

ДЕРЕВА ПІДДАЛИСЯ РИСКУ-
КАЗКОВІ ВІТИ НАХИЛИЛИ..
ЗИМОВЕ ЦАРСТВО СРІБНИМ ЛИСКОМ
В ПОЛОН ЛЮДЕЙ ВСІХ ЗАХОПИЛО.

КУЩІ ТАКОЖ ПРИЧЕПУРИЛИСЬ :
СКОРО ПОКРИЮТЬСЯ РОСОЮ.
А ХВИЛІ СТАВУ ЛЬОДОМ ВКРИЛИСЬ,
ТАКОЖ УМИЮТЬСЯ СЛЬОЗОЮ.

А Я СТОЮ ,ЗАЦЕПЕНІЛА.
З-ПІД ВІЙ ПОГЛЯДУЮ НА НЕБО.
МЕНЕ ТЕЖ ІНЕЄМ ПОКРИЛО!
ЦЕ ДЛЯ ДУШІ ТАКА ПОТРЕБА!!!


Рецензии