Рисунки украины

ЯКА ЧАРІВНА ЦЯ ЗИМОВА ДНИНА:
СНІЖОК,ДЕРЕВА,НЕБО ПОРІДНИЛА.
А СОНЕЧКО ПРОМІННЯМ ОСВІТИЛО
І РАДІСТЬ В СЕРЦІ ЛЮДЯМ ПОДАРИЛО.

ПІЩАНІ ДЮНИ ПРОПЛИВЛИ ВГОРІ,
ЛАСКАВО-НІЖНІ ЯК О ЦІЙ ПОРІ.
ЗМІШАЛИСЯ ІЗ СИНІМ КЛАПТЕМ НЕБА.
ЩЕ БЕЖЕВІ КУЩІ ДОДАТИ ТРЕБА.

НУ ЧИМ НЕ ВИШИВАНКА ПЕРЕД НАМИ
З ПАСТЕЛЬНИМИ ЗЕМНИМИ КОЛЬОРАМИ?
ТАК І НАРОДЖУЄ ЗЕМЛЯ КАРТИНИ -
БОЖЕСТВЕННІ МАЛЮНКИ УКРАЇНИ.

ФОТО ОЛЕКСАНДРИ ЛИСЕНКО,м.КОНОТОП


Рецензии