Ледяные росы

ЛЬОДЯНИМИ РОСАМИ ВКРИЛИСЯ БЕРІЗКИ.
ГІЛОЧКИ ПОХНЮПИЛИСЬ - РОЗГУБИЛИ СЛІЗКИ.
ДЗЕНЬ-ДЗЕЛЕНЬ,-ПОЧУЛОСЯ - ВІТЕРЕЦЬ ГОЙДАЄ.
ДІТКАМ І ДОРОСЛИМ  ВІН РАДІСТЬ ПОСИЛАЄ.
ЗАХОВАЮ В КУЧУГУРАХ РАДОЩІ І СМІХ.
А ЗИМОВИХ ВИТІВОК ЩЕ  ВИСТАЧИТЬ НА ВСІХ.
У КУТКУ ТИХЕСЕНЬКО ТУГУ ЗАХОВАЮ.
ХАЙ БЕЗ НЕЇ ЗИМОНЬКА ГАРНО ПОГУЛЯЄ.    13
МАЛО СНІГУ КИДАЮТЬ  ХМАРКИ ІЗ НЕБЕС.   12
ІНЕЄМ ПРИТРУШУЮТЬ - ЧУДО ІЗ ЧУДЕС!
СРІБЛА НЕ ЖАЛІЙ ЗЕМЛІ, ЗИМОНЬКО-ЗИМА.
ТИ У НАС  РОЗКІШНИЦЯ - ЦЕ ТВОЯ ПОРА.


ФОТО ОЛЕКСАНДРИ ЛИСЕНКО, ,м. КОНОТОП


Рецензии