Татарстанда цифрлаштыру елы

Татарстан стал одним из трех пилотных регионов России, где введут документы в электронном виде

Алло цифрлы фотматка кучеру булеге?
Эйе, без, кадерле син безнен,
Нинди трубка хэзер кирэк,
Минем Интернетка тоташу юк

Узгэрешлэр кадерен бел,
Яна трубка кирэк тугел,
Тиздэн браслет полиска эверелэ
Э карта паспорт урынына булачак


Рецензии