я з тчу соб долю з клаптик в мр

я зітчу собі долю із клаптиків мрії

 

і сплету собі думку з червоних ниток

 

і із крапель маленьких  закличу ось зливу,

 

пошукаю у сховку хороших думок.

 

може нині ще довго чекати на добре,

 

може йти кілька верств, та не той горизонт,    

 

вітер інколи свище мінорно,

 

а реальність нагадує сон,

 

може сон перепише нестійка увага,

 

у якій не існує вже фронт.

 

а життя переможна, насичена сага,

 

тож  відкрию уявний зонт,

 

щоб сховатись шквалу правди,

 

одягнути на виворіт светр,

 

та не можна забути зради

 

і значимість воєнних жертв 


Рецензии