Украина! Ты щедрая и правдивая

Україно! Ти щира і правдива.
Бачить світ твої страждання.
Для людей ти справжнє диво.
Ти даруєш їм надії й бажання.

Ти злітаєш, як птах, над землею.
Божий птах! що діє без страху.
Рідна ненько! Ти палаєш зорею!
Нас ніхто не зіб’є зі свого шляху.

Ніхто не здолає нашу волю.
Нашу гідність і незалежність.
Люди! ми куємо самі свою долю.
Це не хвальба і не помпезність.

Україно! Про тебе пишу правду:
Герої завжди з Батьківщиною!
Мій читачу, прийми й ти пораду:
Будь в житті гарною людиною.


Рецензии