Надзея

Ты бачыш зоркі на дарозе
Ты бачыш бэзавы туман
У тваіх вачох імкненьні, мроі
й шчасьця шэры акіян

І ты чакаеш толькі словы
Ад іх застыне ў сэрцы кроў
Але ня сёньня гэта будзе...
Пакуль няма ўрачыстых слоў!


Рецензии