Посвящение Быковой Ирине

Посвята Биковій Ірині з приводу виходу
збірки поезії "Відчуй тепло моїх долонь".

Кров гаряча зашуміла біля скронь,
І навколо розлилося тепле літо.
Розтопило лід тепло твоїх долонь,
І душа в рядках віршованих розквітла.

Вмить розвіялася зайвих слів полова,
І проблеми дріб*язкові десь поділись,
Бо давно в тобі вже "зародилось слово",
Та недавно "на всю силу забриніло".

Хай же лине твоє слово диво-піснею!
Ти лиш знай пиши його й пиши.
Тільки б плями "байдужості плісняви"
Не торкнулись твоєї душі.

Зичу авторові творчої дороги.
Фантазуй, пиши, гори, твори!
А умілий розмах олівця твого простого
Хай фарбує світ твій лиш в яскраві кольори!

21.03.2021р.  Р.І.Клименко


Рецензии