Кlаниди, чан зи кlаниди

Гьахьзава яр зун ви рик/из,
Муьгьуьббатдин ялав хьана.
Куьмек ая зи дердиниз,
Хиял хьиз зав агат хьана.

припев:
Лугьуз жезвач ,лугьуз жезвач,
Рик/ акъудна къалур жезвач,
Чавай чи бахт агуд жезвач,
К/аниди ,чан зи к/аниди!

Хьанайт/а заз к/ан тир валлагь,
Бахтунал чун хьана гъалиб.
Куьмек ая сад тир Аллагь,
Зи шад гуьгьуьл йимир гъариб.

Багъишда за ваз муьгьуьббат,
Рик/ин къене туна ви т/вар.
Це к/ани яр на заз къуват,
Ахъа ийиз бахтунин вар!


Рецензии