Мэхэббэт-ул каралама тугел

Мэхэббэтсез яшэу жинелрэк. Тик аннан башка мэгънэсе юк.
___________________________________________Лев Толстой

Мэхэббэт жан, бу очраклылык тугел,
Мэхэббэт ул hэм каралама тугел,
Эгэр сезгэ мэхэббэт керде,
Бу булэкне Мэхэббэттэн кабул итегез

Мэхэббэт тарихына ботен ихласлыкны языгыз,
Жавап алмыйча, яратырга курыкмагыз,
Мэхэббэт хислэре hэркемгэ бирелми,
Шатланыгыз, сезгэ Мэхэббэт Узе килде


Рецензии