25 гыйнварда Владимир Высоцкийнын туган коне

Бард, жырчы, артист,
Юк, андыйлар хэзер,
СССР горурлыгы,
hэм хэзер Россиядэ

Шау-гор килеп hэм аеруча,
Жырлады Высоцкий,
Жырлар донья ишетте,
hэм радиошарманка да

Юк, егетлэр, барысы да алай тугел,
Гаделлек турында жырлар куп,
Хэзер жырлавымны белэм
Алданган халык турында бик куп


Рецензии