Чи зна те?

Чи знаєте,  що скоро сніг розтане.
Весна прийде в смарагдовім вінці
брунаитні плями крові приховає
на поплямованім війні лиці.

Природа мудра все відновить знову,
із року в рік приходить все в свій час,
Та все змінити може  просто Слово,
Яке врятує завтра з рабства нас
2014-2022


Рецензии