Бог вже забрав у мене все, що мiг
Бог завжди забирає все, що може.
Я стільки вже поклав йому до ніг –
лиш знаю я один і знає Боже.
Без Бога – ані мить і ані крок.
Ні подиху, ані сльози без Бога.
Крізь тернії із Богом до зірок –
людині лиш така дана дорога.
Яка не є дорога – вся моя,
хай вітер долі вистудить обличчя...
А потім стану зіркою і я –
зірки ночами миготять і кличуть...
Свидетельство о публикации №122012502270
И за всё Слава Богу!
Елена Транковская 25.01.2022 13:37 Заявить о нарушении