И те чакам...
Както цветето - дъжд.
Като кораб – попътния вятър.
Женски устни – любимия мъж.
Като просяк премръзнал – супа гореща.
Както майката вечер – закъснялото свое дете.
Като влюбени – първата среща.
Комарджия както очаква – силна карта от ново тесте.
Свидетельство о публикации №122012408038