Поети

      Діві-Матері
      з любов’ю присвячується


Як голОситься
як ніби певний час
так і проситься
щоб збутись через нас


Пальці Бога
ввіткнуть в руки галузкИ
нам —
чіткіше б
             висікалися
             роки


І в долонях Бога
електролайки
                й шабутки
для спускання шкур
ось як люблю я Вічність
аж нюхають всі січень
і нюхає тривоги січень
у січні і отримував — і за порядком
      й навіть — більш
                й — навколошки


Йоан рукою хрестив Бога, Вічність
безсмертна Вічність
й в безсмертя йтимуть і роки,
            і часоплини,
                і віки...

24.01.2022, триває
свято Хрещення Господнього
і Тройці Явлення


Рецензии