Крезь 10. 01. 2021

Крезез сюлэм вылам поныса,
Чиниен сиосын жингыртыса.
Вашкала калыклэсь куаразэс кылыса,
Валай: басьтоно, уксёез люкаса.

Куддыръя ас поннам, удмуртъя кырдзаса.




(Гусли к сердцу прижав,
Перебирая пальцами струны.
Предков голоса услышав
Понял: надо купить, накопив денег.

Иногда про себя по удмуртски петь.)


Рецензии