Ныурс и заехх...
Аенаесыфтаераей миты бын и хъаед.
Зымаегон аердз йае уазал каерц фаедары.
Хур уазал у, у мигътаей арв аехгаед.
Саелы мае уд зымаегон сонт тымыгъаей.
Аендаедзы цаестыхаутыл рог миты тъыфыл.
Ныууасы дымгае, къалиутае ныууигъы.
Каеддаеры уалдзаег аерымысыдтаен ныр.
Свидетельство о публикации №122012301677