Я бачив...

Я бачив, як ангел
Тоне в болоті,
Під пісні "Кохання"
Останні три ноти,
Я бачив, як рве
На шматки мрії вітер
І як від брехні в'януть квіти.

Я бачив кошмарні
Минулого кігті,
І як гине серце,
Потрапивши в сіті.
У пісні "Кохання"
Всі зіграні ноти...
Я бачив, як ангел став чортом.


Рецензии