После суда...

Усі, хто плаче за Луценком,
Його промови тиражує,
Хто "лиже місце" Порошенку,
Нехай мене в ФЕЙСБУК блокує.

Невже Дебальцеве забули,
Де полягли безвинно люди?
А Іловайськ?... Це ЇХ минуле
За ними слідом йде повсюди.

Не дасть нам спокою ніколи
Страшна вина — загиблі діти,
Розбиті вщент домівки, школи...
Не дай, Бог, далі сиротіти...

Так наші душі натерпілись
Від бід, смертей близьких і рідних...
Яке ще горе причаїлось..?
Хто допоможе боговірним?

А ТІ шукають "патріотів",
Що совість продають за гроші...
Жаль, ще багато і...отів
Кричать: "Вони у нас хороші".

...Найди, народе, серед себе
Потужних, чесних і сміливих,
Щоб не чекали манни з неба —
Хазяйновитих і дбайливих!

А прийде час — зміни догмати,
Зумій відстояти своїх,
Щоб лікті знову не кусати —
Не дай обрати знову ЇХ!


Рецензии